Even voorstellen!


Continuïteit is enorm belangrijk voor alle organisaties, van MSP’s en enterprise-organisaties tot overheden en MKB. Maar in een steeds specialistischer IT-landschap is het onmogelijk om zelf alle kennis in huis te hebben en te houden. Wij zetten onze uitvoerige kennis en ervaring van het Citrix, VMware en Microsoft platform in binnen uw organisatie. We hebben als De Technische Jongens onze krachten gebundeld om onze klanten meer continuïteit en kennis te bieden. Met De Technische Jongens heeft uw organisatie direct vijf top IT-ers tot haar beschikking.

De Technische Jongens zijn ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor complexe IT-vraagstukken. Wij doen niets liever dan deze vraagstukken oplossen en samen zijn we natuurlijk sterker dan alleen. Wij vullen elkaar aan op onze expertises en met meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring op o.a. Citrix, VMware en Microsoft is geen uitdaging te moeilijk!

We merkten dat onze klanten het steeds lastiger vonden om overzicht te bewaren over hun IT-infra maar ook over de aanwezige technische kennis. Wij zijn er altijd voor technische begeleiding: waar en wanneer we ook nodig zijn maar met één vast aanspreekpunt. Wij zijn er om klanten verder te helpen of het nou gaat om een extra paar ogen die kijken naar verbeterpunten, het up-to-date houden van uw omgeving of het oplossen van kritieke storingen.

Bij onze diensten staat continuïteit en kwaliteit in een hoog vaandel. Zo krijgt u met onze SLA gegarandeerde ondersteuning bij incidenten en calamiteiten. Maar het trainen van uw eigen IT team door middel van een technische opleiding kunnen wij ook verzorgen.

Met De Technische Jongens zorgt u ervoor dat problemen worden voorkomen, risico’s worden vermeden en storingen worden opgelost.

Wilt u meer weten over ons? Wij praten u graag bij!

Jeroen Tielen, Patrick van den Born, Erik Bakker, Brian Timp, Henry Heres en Ronald Simons.